[Logo] Air Video Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Moderation Log] Moderation Log   [Register] Register / 
[Login] Login 
URL Resolver Error / Server is not reachable  XML
Forum Index » Air Video Problems and Solutions
Author Message
luigi124



Joined: 09/29/2009 18:31:31
Messages: 5
Offline

hello

when i try to connect to my Imac, it appears this message. What should i do?

thank's
Admin



Joined: 08/23/2009 08:49:34
Messages: 8705
Offline

Are you trying to connect from internet or local network? Do you have remote support enabled? If so please send me the remote support log (available in logs tab) as Private Message.
hroo772



Joined: 09/30/2009 04:55:49
Messages: 6
Offline

Admin wrote:Are you trying to connect from internet or local network? Do you have remote support enabled? If so please send me the remote support log (available in logs tab) as Private Message.

Just wanted to add to this thread, I'm having this same issue with the free version. I'm able to connect almost instantly when my phone is on a wifi connection, but over 3g it gives me the unable to connect message. Yes I have disabled the wifi check over 3g.

EDIT: I just realized that 3g wasn't working at all for me at the time, damn ATT. I just had to throw my phone into airplane mode, then back, to get a new connection. I'm happy to say it connected this time.

This message was edited 1 time. Last update was at 09/30/2009 05:11:35

luigi124



Joined: 09/29/2009 18:31:31
Messages: 5
Offline

Admin wrote:Are you trying to connect from internet or local network? Do you have remote support enabled? If so please send me the remote support log (available in logs tab) as Private Message.


sorry, what do you mean with local network? i've tried it at home, i have a local wifi router. I don't even know what's remote support....

Admin



Joined: 08/23/2009 08:49:34
Messages: 8705
Offline

It looks like network configuration problems. Do you have firewall enabled on your iMac? Is your iPhone connected to same network as your iMac?
luigi124



Joined: 09/29/2009 18:31:31
Messages: 5
Offline

Admin wrote:It looks like network configuration problems. Do you have firewall enabled on your iMac? Is your iPhone connected to same network as your iMac?


Yes, it's the same network. I'll check about firewalls...
Admin



Joined: 08/23/2009 08:49:34
Messages: 8705
Offline

Also if you are using server pin to connect to server make sure that "Automatic Port Mapping" checkbox is disabled.
luigi124



Joined: 09/29/2009 18:31:31
Messages: 5
Offline

hello, now the message is COMMUNICATION ERROR; Error occured while communicating with seever; timed out
Admin



Joined: 08/23/2009 08:49:34
Messages: 8705
Offline

That would indicate either a firewall blocking the communication or a routing problem.

If you navigate to http://localhost:45631 on the computer that is running Air Video Server what response do you get?
luigi124



Joined: 09/29/2009 18:31:31
Messages: 5
Offline

It appears "air video". Finally i get connected through 3G, al least something for the moment.

thank you for the support
Admin



Joined: 08/23/2009 08:49:34
Messages: 8705
Offline

If connection over 3G works but over local network doesn't it definitely is problem in your network. For some reason your iPhone is not able to connect to your computer.
myairvideoe



Joined: 09/14/2009 03:53:52
Messages: 35
Offline

The app has been working for me great until yesterday and today all of a sudden it stopped working and gave me the host unreachable error... I will PM you the Remote log... Can u please help me out with this..

thanks
myairvideoe



Joined: 09/14/2009 03:53:52
Messages: 35
Offline

There is a laptop in the same network and the remote connection in it works fine. This one is my desktop and it worked totally fine until yest
Admin



Joined: 08/23/2009 08:49:34
Messages: 8705
Offline

The log looks okay. Have you tried restarting your router? Also shut down and start Air Video Server again to see if it helps. If none of these helps can you quit Air Video Server, start it again and after it's done trying to map port send me the log again?
myairvideoe



Joined: 09/14/2009 03:53:52
Messages: 35
Offline

I have done everything that you have mentioned and I still get the same error.. I have PMed the log again
 
Forum Index » Air Video Problems and Solutions
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team