[Logo] Air Video Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Moderation Log] Moderation Log   [Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ancall
Forum Index » Profile for ancall » Messages posted by ancall
Author Message
Windows Media Centre .wtv files replay with unacceptably low frame rates with Server 2.4.6-beta3. They play fine with 2.4.5-beta7.

Will test other files eventually and report.
OK, I understand the point. I'll keep looking.
Admin wrote:Why do you assume the BSOD is related to Air Video?


...because it only happens when Airvideo is installed and running. I am not assuming, I have tested it.
Hi,
I have set the server up on two PC's
1. Media Centre running Win7 x64
2. Windows Home Server

On 1 it is run as an application started on login and, using task scheduler on resume (closes down any running instance and starts a new instance).
On 2 it is installed as a server using srvany.exe.

Streams brilliantly to iPad/iPhones.

Unfortunately on 1 is crashes occasionally bringing up a BSOD. Mostly happens when PC finishes a recording and tries to sleep, not everyday. I can't see anything consistent in the logs to explain this.

Update 4/03/2012
With further testing I have eliminated AirVideo as the cause, although my observation above was accurate. Reinstalled and now its working perfectly.
 
Forum Index » Profile for ancall » Messages posted by ancall
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team